TORSDAG.

HANNA 061228.

Sista lediga dagen före allvaret, imorgon är det jobb igen som gäller, gnöl och gnäll. Gud va jobbigt, jag vill verkligen inte tillbaka. Men, vad gör man. Man måste jobba för att få mat och äta för att leva. Julen har varit lugn och skön och det var jätte tungt att åka tillbaka till Stockholm igen, även om jag har riktiga godbitar som väntade här. Men även riktigt fina saker i Umeå också som är svårare än klistret att släppa. Men med hjälp av "vi gör det inte så jobbigt metoden" så fick det lov att gå, en snabb kram och ett "hej då vi ses imorgon" - varianten så skyndade jag iväg, trots gråten i halsen. Men som pappa sa, har jag väl egentligen ingenting att vara lessen över, jag har tur som har så bra grejer på båda sidorna att jag verkligen inte kan stå från någon. Men jag älskar er där hemma så enormt mycket, hur mycker jag än säger det så inbillar jag mig att ni ändå inte förstår.

När jag kom hem tog jag slagborren i min manliga hand och satte upp två hyllor, grymt va bra ag kände mig. Tills dom föll i golvet, krach sa det, allt gick sönder, men... ett försök till och nu sitter dom där dom sitter, hoppas jag. Titta gärna på mina fina bilder.. !

Idag har det vart stan med Sara W och fika med Sara S, ikväll blir det middag med Sara W, Sebbe och Jonas. Kan bli en trevlig stund, men som vanligt är jag trött. Hörde dessutom att det stod fullt med polisbilar och brandbilar här på gården imorse när jonas åkte till jobbet, men jag sov gott jag! - Allt jag vet är att det inte brann i min lägenhet, lät väl just omtänksamt va!

Nåja, dags för en snabbdusch och en promenix till bussen. På återseéde!


Juldagen.

HANNA 061225.

Andra inlägget på en och samma dag, det var minsann länge sedan det hände, om det ens har hänt efter flera månaders glapp här i bloggen. Träffat mina systrar idag, underbart som jag har längtat. Även min bror men han har jag ju träffat några dagar nu, även fått träffa min systerson 8veckor, Noel. Inte nog med det mina vänner Erik och Angelinns lilla Emanuel, så otroligt söta, som en blixt i hjärtat.

Jag vill så att ni alla ska veta hur mycket jag saknar er och hur jag verkligen vill försöka träffa er alla men tiden räcker aldrig till. Jag försöker och ibland kanske ni tycker att jag verkar oengagerad, men... inte, jag saknar er alla och hoppas att ni alla står kvar vid min sida trots att det inte alltid är så enkelt. Hör av er och kom förbi mig i Stockholm, nu har jag ju äntligen en soffa i en egen lägenhet att erbjuda, det vore verkligen kanonkul.

Nu ska jag ta ett dopp i mamma o pappas nya pool, ett dopp i det blå.


MÅNDAG.

HANNA 061225.

Hemma i juletider, några snöflingor föll från ovan igå¨r och trots att det inte var mer än så gjorde det mig glad. Vi fick hålla minusgrader hela dagen. Fick en massa bra saker, mest nyttosaker jag önskat mig. Det är otroligt kul att vara hemma och se vänner och familj. Men, det finns ju alltid ett men. Jag skulle nog inte klara av att bo hemma, hehe. Det är allt bra skönt att bo själv tillsist.

Tråkigt nog skriver jag ytterst lite här nu, men jag funderar på allvar att uppta kontakten med min blogg, i mån av tid förståss, och den är en bristvara. Men jag ska göra ett försök. Alla ni som läser och har en egen blogg, skriv den som kommentar så jag inte missar någon av era!

God Jul gott folk & Gott Nytt År!

RSS 2.0