Stockholm och semester.

Så var det äntligen semester, sitter i nu i Stockholm efter en helg på Väddö med sol och riktigt sommarvärme. Jonas jobbar i veckan så det blev inte längre stund på landet än så. Anlände med stora förväntingar att få träffa alla vänner men till min besvikelse var tre av de bästa utomlnads, Barcelona, Kreta och Turkiet, trist. Med halfattig budget får man göra det bästa man kan, nu är det nog färdig gått på stan iaf. har handlat väldigt sparsamt då ekonomin absolut inte tillåtit annat och nu får det nog bli en filt och en strand resterande del av veckan. Imorgon kväll ska jag äta middag hos Anja och på torsdag ska jag träffa Sara, ser vekligen fram emot att träffa lite vänner.

Tillsist täntke jag bjuda på några bilder från helgen.
Tänk att sommarvärmen kom så lämpligt precis då min semester börjat. Bara att hålla tummarna nu för en bra fortsättning på detta...

     

Igen.

Nu, sju dagar jobb... och här kommer fem till innan semestern tågar in. Sitter och väntar på att Jonas kanske ska ringa, men det verkar inte riktigt så, klockan rinner iväg, han har nog somnat. Är less på jobba nu, den här dagen har förvisso sprungit iväg. Jobbade med Therese och det var jättelungt. Nu har Johanna gått på semester och jag kan knappt vänta tills det är min tur, men den tiden nalkas. Iver - Vill passa på att ge en eloge till henne som kommit enkomt hit med en radio till Alfons ära. Det var nog det snällaste någon gjort för denna goa katt någonsin och han är faktiskt lite, lite lyckligare.

Har nu även hört två bekanta som ska börja på samma utbildning som mig i höst, känns lite kul. Känner ju inte till så många som tagit den vägen, kan bli spännande. Förhoppningsvis åker jag till Sthockholm på fredag, får se om allting klaffar... men dit är det ju inte alls länge kvar.

Nu börjar jag känna mig trött. Therese har varit här och grillat med mig på innergården ikväll, någon har varit och sliti bort delar av playwooden på mitt förråd och kollat efter grejer igen och jag känner mig bara så less och trött på människor som inte kan skilja på mitt och ditt. Den här gången har ingen tagit sig in, men det tyder ju på att det är någon i huset som tycks intressera sig för dessa förråd. Usch, vad besviken man blir.

Nu ska jag sova. Önskar er alla en god nattsömn och en trevlig morgondag.
Nyheten är nu att jag ska bli kontaktperson i höst, ska bli spännande och lite erfarenheter åt det sociala och handikapphållet kan nog hjälpa mig i rätt riktigt jäms med min utbildning.

Nattis.

Mina stjärnor.

 

Myskväll tillsammans med mina värdefullaste i söndags.

Sjuklingvekling.

Jag ska flytta 1a september och jag är sjuk i veckan, trött och less på det så det är bara inte möjligt. Myggäten på fötterna är jag också, hur gick det till när man har suttit inne i tre dagar?

RSS 2.0