Träning!

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och därefter med Frida. Har äntligen skaffat mig ett badmintonracket och ska spela lite med Emilie imorgon efter lunch. Ska bli skönt att röra på sig lite! Min kropp påminner mig om att jag faktiskt måste börja ta träningen på allvar nu!

!

Jag klaaarade båda tentorna ! ! ! ! ! !

På väg mot Stockholm!

Hola!

Så var vi på väg mot Stockholm, faktum är att vi bara är några mil från Gävle. Varit en sväng förbi i Lofsdalen och hälsat på Erika och Henrik på vägen, mycket trevligt. Just nu köar vi... det verkar aldrig rulla på. Jaja, hur som.. hemma igen på tisdag.

PÅSK!

Faktum är att jag skrev ett inlägg igår om ledigheten här i fjälltrakten men det kom vist alddig fram. Undrar var det landade. Nu är det iaf. påsk. Ledigheten är nästan total förutom lite skolarbete som hade varit bra att ha gjort. Att ta vara på tiden på bästa sätt är ju dock inte alltid helt enkelt. Man vet ju först i efterhand vad som bli bra och inte, men jag gör mitt bästa.

Plusgrader här i fjällen iaf. Helt klart svårt att lära sig åka skidor ordentligt när vädret är som sådant. Uppåkt och blött, har haft en dag på brädan idag, den behärskas lite bättre och det blir roligare så. Inte sett några Umeåbor här än, norrläningarna hittar visst inte hit. Där gick dom helt kalrt miste om något.

Nåja, Ramundberget hälsar.

!

Sjuk är nog bland det tråkigaste man kan vara. Jag skulle behövt åka och träna idag, men det går ju rakt inte. Sitter här i min soffa med en filt och myser och nyser. I verkligenheten är det inte fullt så härligt. Bara känslan av att inte få gå ut är ju helt fängslande. Har en trave böcker här brevid mig, påbörjat boken "om undran inför samhället" från 1970... mindre intressant vill jag tala om. Men men, ska man bli kunnig är det väl bara att läsa på, oavsett hur gamla böckerna må vara.

Imorgon styr det efter föreläsningen mot Stockholm och åhåhåh som jag har längtar och fortfarande ser fram emot veckan och hlgen. Ska plugga på nu så gott det går och när jag inte längre står ut ska jag ta tag i packningen som en brejk från allt det tradiga.

Nu ringer Jonas 12.25 som vanligt :)

Det närmar sig!

Har varit en fullspäckad helg. Var med mina syskon Maria och Frida igår, Johanna och Erika på kvällen och vaknade till en sjuk söndag. Usch så tråkigt. Har helt slagit igen i högerörat, blir eventuellt hemma imorgon för att ha kryat på mig ordentligt inför resan till Stockholm och fjällen. Blir nu en tidig kväll...

 
Bjuder här på två bilder på syskon och syskonbarn ...  :)


Tiden räcker inte.

Tiden räcker verkligen inte till, skolar slliter och drar i mig. Handledning till Buppsatsen, föreläsningar, för att inte tala om den litteratur som är på engelska, jag vill bara elda upp dig. Jag förstår verkligen inte många stycken. Fram tills jag förstår är det bara att börja från början. Suck. Veckan har minst sagt haft sina stunder. Har äntigen skaffat mig ett iksukort härom veckan så nu ett par veckor har jag faktiskt varit duktig. Även hunnit med att gå på bio med min kära syster Helena, bjudit Erika och Henrik på middag, varit hos Frida och Tommy och sovit över och imorgon kommer Alva innan jag ska ut och jobba på söndag... sedan på tisdag, är det äntligen min dag. Efter föreläsningen åker jag till Stockholm och vidare till fjällen och förhoppningsvis ledigheten. Såvida jag har gjort allt jag har framför mig så får jag nog en någolunda ledig påskhelg.  Undrar nu bara vad jag ska lägga i påskägget jag ska ge bort i år?


RSS 2.0