På väg norrut.

Så var sista dagen kommen, ikväll åker jag hem till Umeå igen och med det följer ju delade känslor. Suttit och pluggat och skrivit idag, faktiskt varit hyffsat duktig, men nu är det betapet med Sebbe som gäller, får se vem som tar hem den här matchen.

Ikväll ska jag och Jonas på ett litet äventyr innan jag åker hem, får se hur det går - mer om det senare.

Jajje, ses!

2a Stockholm bytes mot mindre.

Jonas första dag på nya jobbet.
Hannas första pluggdag efter helgen.


Sitter och försöker hitta en lägenhet att byta den vi har mot. Jonas måste hitta någonstans att bo och idag sitter jag och blandar försök att hitta en lägenhet att byta mot med att plugga och färdigställa allt inför seminariet på torsdag. Seminarieuppgifter går sådär, trots allt frammåt och det får man ju vara glad över.

Lägenhetsletandet går allt sämre, så, vet du någon som har en liten lägenhet i Stockholm någonstans?
Tips! Hör av dig!



Måndag imorgon

Åter till verkligheten imorgon. Kvar i Stockholm blir jag antagligen till tisdag iaf. men imorgon under Jonas arbetstider blir det plugga, plugga så det blir klart. Nåja... de blev inte mer än så idag...

Hjälp till du med!


Höst.

Ska väl inte försöka påstå att jag varit snabb på det jag gjort med den här bloggen, för här har minsann inte gått undan, men med frisk anda ger jag mig in på ett nytt försök så här kommer ett inlägg i den förhoppningsvis kommande tråden. Hemifrånpluggandet går sådär, massor som ska läsas och noll motivation, tänkte ta en promenad och hoppas på bättre lycka. Saknar min Jonas som kanske kommer i helgen alt. nästa helg. Alltid lika kul att se honom igen.

Igårkväll var det personalmöte, jag vet inte hur många mötet jag hunnit vara med på undet min tid som anställd men... ingenting nytt sas denhär gången heller. Hämtade lite psylar som varit kvar i min gamla lägenhet och nu börjar allting faktskt falla på plats. Trivs bra i nya lägenheten, känner mig trygg här på tomtebo och inte mer än 30 sek från Frida. Det är otroligt skönt!

Nu ska jag ta mig lite mat, sedan ut i de fina höstvädret.


Bussresa.

Här sitter jag på bussen, på väg till Stockholm. Man hinner förvånansvärt mycket men, det gäller att vara en driftig person för att faktiskt sitta där djupt ner i boken hela resan. Morgonen började tidigt och efter två snoozningar fanns där ingen tid kvar. Stressade på lite sådär som vanligt (...att man aldrig lär sig?) men på något konstigt vis hinner man, åtminstone jag.. för det mesta. Det gäller bara att bestämma sig. 

Skulle vara hos tandläkaren klockan 08,00 och där innan rusade jag förbi bussationen och köpte mig en biljett till Sundsvall för att sedan buda till mig en "ett par kronors biljett" med x2000 från sundsvall ner till Stockholm. Gick och lagade tanden och snacka om vinst att ha dedär gjort, nu dröjer de ett tag till nästa gång. Bara betalningen kvar nu.

Därefter till skolan, välkommnstmässa och möte med basgruppen för att sedan åka ner till stan, köpa en höstjacka och sedan direkt iväg. Väl på busstationen kom jag på mig själv för sent och tradera auktionen hade gått ut, jaha vad gör jag? Biljetterna på bussen helväg var nu slut till sthlm, och vad ska jag göra om jag bara tar mig halvvägs - ståå där i Sundsvall... tss. Nej, i sista sekund hade fler biljetter med bussen släppts och, jag hade nu fått mig en biljett till storstan.

Nåja, nu är jag i Sunsvall snart, ska ta och packa ner datorn. Bussen börjar sakta men säkert fyllas till sin bredd och jag har inte tänkt vara en sån som jag själv hade avskytt. Hon som inte förstår att hennes bunt med böcker och väskor ligger ivägen, närå... här ska röjas plats för fler passagerare!

Ha en trevlig helg allesammans, nu ska jag dyka ner i en bok!

RSS 2.0