Sjukdag

Suck vad less jag är på att vara sjuk, ändå måste man städa och ha sig, men vad ska man annars göra? Ruttna i sängen, jag blir galen, aldrig blir jag ju frisk. 80 av lönen är jättebra, för att vara sjuk. Men jag kommer ju få sitta hemma pga. min ekonomi i Mars. Nåja, man kan inte bryta ihop innan man har facit i hand. Precis lagat lite hemgjod potatismos och pratat med farmor, med Frida och med tandläkaren. Snart kommer Jonten hem. Katten är tokig som vanligt. Vad kan man mer säga, det är inte helt kul att vara sjuk.

Ibland gör folk så himla ogenomtänkta saker, jag är inte perfekt, men i vissa fall får man faktiskt tänka sig för, vad är det man har värt egentligen? Sluta upp med det själviska livet.

Snart fyller pappsen år, vad ska man hitta på för kul till honom då?
Känns som att det är dags för mig att undersöka den saken nu...

Ursäkta klagandet, ska uppta en seriösare blogg inom kort.
Någon som har ett jobb att erbjuda utanför Ica?
På återseénde!

Fredag.

HANNA 070216.

När ingen annann någonsin är sjuk, varför i hela världen ska jag behöva vara sjuk helatiden då för? Det gör mig galen. Nåja, natten var aplång, jag låg och svettades och kräktes, för er som ville veta det. Idag är jag ensammen, Jontejon slutar och är på väg hem, ska bli skönt med lite sällskap, någon som kanske lagar lite mat och diskar bort disken, otacksam man är som sjukling egentligen.

Nåja, katten vill bara ligga på mig, som om jag inte svettades nog... Nu är det dags att truga i sig lite mat. Den 8e Mars åker jag till Umeå, pappsen fyller 50 år och det ska vi fira.

Nytt hem nummer, hör av er på mobilen min så får ni det nya, lite billigare att prata då!

RSS 2.0