Torsdag.

HANNA 070104.

Normalt min lediga dag, idag min sjukdoms dag igen, så som imorgon, fy va tråkigt de är, jag svettas. Har bara legat i sängen hela dagen, nu handlar Jonas och snart blir det middag. Ledig i helgen, får hoppas att jag frisknar till.

Igår eldade jag upp durkslaget på spisen också. Åh!

Nu ska jag äta maat, äntligen.

Onsdag.

HANNA 070103.

Idag är det Helenas födelsedag, 31 år. Men varför allt tjat om att bli gammal, livet är långt och det vore väl ruskigt onödigt att inbilla sig att man är gammal innan man ens levt halva livet? Nåja.

Själv är jag sjuk idag och igår. Det är sunkigt¨så det finns inte, svettas och fryser, har ont i huvet och i halsen, ni vet allt dedär som bara hör till. Men det är smällar man får lov att ta. Skulle egentligen jobbat och varit på vårdcentralen och gått på lägenhetsvisning idag, men de blev inget såklart. Fattar inte hur man alltid får lägenheten att se ut som ett slagfält, men idag orkar jag faktiskt inte till att städa. Var nere i Högdalens centrum, fem minuters promenad och jag var helt genomsvettig, handlade snabbt en fil och en mjölj och rusade tillbaka till sängen för att vila upp mig i ytterligare några timmar.

Lägenheten blir mer och mer klar, även om den är låångt från färdig. Men alla möjligheter finns nu för er Umeå vänner att komma till mig och hälsa på. Jag saknar er så. Nej nu är det dags för lite vila.

RSS 2.0