Lite här & där.

Idag har jag jobbat, jobbar gör jag inte så ofta nuförtiden - faktum är att det är otroligt skönt.

Jonas hämtade mig och vi åkte hem, Aina hörde av sig, det är i veckan hon kommer hit, imorgon ska vi ses och jag saknar henne!! Jonas ska göra lite egna ärenden på förmiddagen och jag ska baara njuta av min lediga dag. Jag har legat åt skogen för lågt med bloggen nu för en tid, men det tänkte jag ta igen. Erika min vän kom förbi ikväll, min kära vän gav mig tre kilo köttfärs, bara sådär. Gulliga vänner man har ändå - även om man kan uppfatta det lite konstigt, men... det var inte konstigt. Erika är sån, bara snäll liksom.

Pratar lite med vänner från Stockholm ikväll, det är såå kul att höra hur alla har det, även om jag, trots att det är oundvikligt är vädigt långt från mina vänner här, eller där.... det tar nog en stund att acceptera tror jag.

Snö & kyla.

Den första snön har fallit i Umeå nu och hösten är på allvar här. Minusgraderna smyger sig på och om nätter, kvällar och tidiga mornar är det kallt, kallt. Eftersom jag haft ledig helg i helgen har vi varit och bytt däck på bilen, bättre att göra det i tid innan den riktiga kylan och snön faller. Jonas fick leka av sig lite och snälla lillabror hjälpte oss. Nu är helgen slut för den här gången men själv har jag faktiskt ytterligare en ledig dag kvar innan ledigheten tar slut. Idag har vi gjort absolut ingenting så planerna går inför en något aktivare dag imorgon, kanske simhallen eller något annat som friskar upp kroppen!

...och även om han inte trodde det skulle bli lätt, och vissa stunder är väldigt jobbigt, så fanns det saker och ting här i norr som han aldrig hade kunnat föreställa sig var så kul!

image28

Promenad.

Idag har jag jobbat, hemma ikväll och bara tar det lungt. Igår hade jag en mycket trevlig dag, vaknade och tog en tripp runt nydalasjön, det var en bra bit men det var så otroligt vackert väder synd bara att gå själv. Det ska jag absolut göra om, någon som är intresserad av att promenera med mig? Tanken var från början att jag skulle springa en bit, men när jag fick svart på vitt hur dåligt det faktiskt låg till så beslutade jag mig för att springa och gå stundvis och jag törs ju erkänna att jag gick betydligt mer än jag sprang. Hösten är så vacker, jag hann tänka massor vilket jag faktiskt tror att alla behöver, bara "koppla bort" och tänka på sig själv och allt vad som händer runtikring sådär ibland.

Därefter kom Malin och Maria med barn, vi hade en trevlig dag även om det var väldigt mycket med allihopa man så gärna ville träffa. Jag hämtade sedan Jonas och vi åkte hem igen... Nu är vi två igen, det är mysigt.

Höst!

Nu var det länge sedan senast, mycket har minsann hunnit hända och det mesta är upp och ner, in o ut och ett enastående virrvarr, men jag tror att vi har det bra. Vi har hunnit flytta in, dvs, Jonas har blivit Umebo och det känns fantastiskt, jag jobbar på och för tillfället är han i Barcelona och känner lugnet. Själv stressar jag omrking och jobbar och försöker rusta till i lägenheten så att vi trivs. Vi har inget internet än och våran post har "posten" slarvat bort så vi får se när modemet kommer, det är nyttigt att klara sig utan och riktigt skönt har jag insett, men efter vissa påtryckningar vad det gäller bloggen (som inte blivit åtta inlägg om dagen) tar jag mig nu tid och lånar lite av grannens trådlösa uppkoppiling.

Mycket händer och sker, det mest underbara är att det gamla livet är på ingående, man kan träffa två tre vänner på samma dag och det kan jag inte beskriva hur det känns. Det är så otroligt olikt det jag varit van vid i Stockholm. Jag saknar en och annan Stockholmsvän såklart och inte minst Elin & Anja, men samtidigt behöver jag Umeå ett tag nu.

Fast mest av allt måste jag nu skynda mig nu, ska skriva lite papper med pappa innan jobbet börjar, 13-20 idag.
Ha en skön dag i höstsolen, det är otroligt vackert med höst - det måste man bara ta vara på.


RSS 2.0