Fredag.

HANNA 060526.

Ja, idag är jag i Umeå, kom hit natten till torsdag. Det är underbart att träffa sina syskon och sin familj med även mina flickor. Klart man saknar. Just nu sitter jag och väntar på Maria och Jonas, och såklart systerdotter Alva, men dom är sanslöst långsamma. Halv tio ringde jag för att höra om dom var på väg. Ja, fick jag som svar, men jag ska inte sticka under stolen med att jag inte ens är lite förävånad. Dom är väl kanske en timma bort och klockan är 11:56, vad som bör tilläggas är att det tar på sin höjd en timma att köra från deras hus och hit. Men men, lugnet härjar väl i min kropp.

Träffade min lilla systerson igår, han har blivit så otroligt stor och det är så skumt hur snabbt han växer och alva också förståss, man hinner som inte med nu när man inte alls har möjlighet att ses lika ofta. Nåja, vi har skaffat en liten katt ( ...och Dea, det är klart du får komma förbi, kom.) En liten liten skit. En liten fegis, men det sägs ha hänt saker bara de dagarna jag varit borta.

Inatt ska jag sova hemma hos mamma och pappa igen, blev ett soff-sov hos Linda inatt, tur man har vänner. Oj oj, tillbaka till Umeå vecka 27, men då med bil, ska bli trevligt.

Någon som vet av en lägenhet till mig?
Saknar Jonas förståss, kan du ringa...

Katt

Tisdag.

HANNA 060516.

Efter ett bortfall på ett antal dagar... men ingenting har hänt iprinsip.
Jag har flyttat in hos Jonas, ingen vet på hur lång tid men troligtvis hyssat tillfälligt, vi får se vad som händer. Det är ju inte tvärenkelt att hitta en lägenhet så, jag har väl inga större förväntningar direkt.

Helgen har varit lungn, i fredags kom Lars och Frida från Cypern och vi mötte upp dom och gick ut och åt, det var trevligt, absolut. På lörddag åkte vi ut till Väddö och, ptja påtade lite inför midsommar. Just nu är jag bara förkyld, men det är sånt man får drass med, på torsdag 14:30 börjar allvaret, jag kan inte sticka under stolen med att jag faktiskt är nervös.

...och jusste, jag har klippt mig, tyvärr finns inte den geniala kombinationen Ctrl - Alt - Z i verkligheten.


Måndag.

HANNA 060508.

Måndag, sista veckan, sista måndagen i Djursholm och faktumt är att det känns riktigt bra!

Helgen har förflutit som vanligt, var hos Sebbe och Sara som precis flyttat i lördags och för övrigt mest tagit det lungt, det är riktigt sommarväder, helt galet. Helt vinstilla och nästan så att man inte kan vistas utomhus. Men ack så skönt. Solen är det sista man ska klaga över. I fredags var det även då kalas väder, vi satt ute jag och Fia o drack saft, hoppade studsmatta. Det är få saker jag kommer att sakna, men vissta stunder kommer jag nog sakna henne. Hon är  väl den jag kunna ha kul med.

Djursholm.

För er som är nyfikna är det här jag bor...

...även att jag gick ut i hotpants och linne och tänkte sola men mötte en fucking leénde polack utanför dörren på altanen. Haha, jag vände - blev helt överrumplad. Att dom där polackerna ska va precis överallt... men dom gör ett bra jobb!

Somnade igår, ångest.
Som jag saknar mina vänner, det är så frustrerande att knappt ha några. Visst finns det dom som trivs med hemskt få vänner också, men sån är inte jag, jag hoppas verkligen att det blir bättre nu när jag får ett "riktigt" jobb. Hoppas, åtrminstonde vill hoppas och tro. Men, konstigt vore det ju annars.

Nästa vecka börjar Ica igen, skumt men nån stans sköönt.

Frida och Lars är på Cypern, fick livstecken idag, kändes bra, otroligt kul att se dom. Igår var Emelie och Åsa i Stockholm så jag träffade dom som snabbast, det var trevligt. Nåja, dags för stödhandling och tvätt.

På återseénde gott folk...

Torsdag.

HANNA 060504.

Nu var det länge sedan, sex arbetsdagar kvar + den här påbörjade. Oj, så skönt. Jag blir helt grinfärdig när jag måste spendera natten här, det är en mardröm, jag känner mig så instängd, jag kan inte förklara. En viss typ av människor skulle säkert kunna tycka att det var skönt att ha tid för sig själv på det sättet, men jag klarar inte av att varken ha tv eller datorn och ja, vad ska jag göra då? Stänga in mig och äta hela kvällen, det gåår inte. Jag vill bara iväg. Dessutom känner jag att jag får bara mer o mer att göra nu, idag vaknade jag vid 05:00 och åkte hit, sen är Micke o Danmark och Helena i Oslo så dagen läär bli lång. åh, åh, åh. Snart de över som en del säger.

Den 17 - 18 har jag mina introduktionsdagar på Ica, känns kul även om det är väldigt nervöst att komma som helt ny. Men det ska nog gå över ganska snabbt hoppas jag.

Tack o lov har vi en rikgit solig dag idag, de sägs ska bli starten på sommaren, iaf om man lyssnar på tvn. Tänkte gå ut i vårvärmen snart innan Marcus kommer hem. Ikväll kommer Frida och Lars till Arlanda, dom åker till Cypern imorgon bitti och jag kan lova att jag är måttligt avundsjuk, dags att vara glad för någon annan skull nu! - Nåja, packa en resväska, tvätta lite kläder och ut i solen !

- "Du är, du är så tindrande skimmrande, jag är, jag är det stoltaste som du kan se..."

RSS 2.0