Kisse

Hemma hos min vän som väntar på mig i vått och torrt, Alfons.

Vad lite sol kan göra...

Så satt man här igen, sorterat papper och fakturor hela morgonen och förmiddagen. Oreda i papprena kan göra mig tokig, men nu är allting på sin plats igen. Sängen är nybäddad och lägenheten städad - klockan tre börjar jag jobba men innan det hade jag tänkt mig ut i det fina vädret. Solen kan göra så otroligt mycket, sommaren är verkligen på väg även om långkallingarna fortfarande håller sitt hårda grepp.

Igår jobbade jag, därefter såg jag Erikas fortbollsmatch på campus, Mariehem - Sävar och vidare åkte vi och umgicks och hade en trevlig pratsam kväll på Pipes. Idag är hela tjocka familjen i stugan och pimplar och grilla och mår gott. Där firas mammas födelsedag, men till min besvikele är jag tvungen att jobba, "var det bra så? vill du ha kvittot?" - Nåja, pengarna är välbehövda nu när sommaren börjar närma sig! Nu ska jag kasta mig in i duschen så jag kommer mig iväg någon gång!

Tisdag.

Jag sätter mig ner och väntar på att vinden vänder.

Sitter här och drunknar i papper och böcker, tenta på fredag.
 Pust! - imorgon är en annan dag.


!

A glass of water longing for the ocean


Snyggt och sött eller fruktansvärt?

Livet är märkligt och underligt men vad vore man utan det. Det har varit en dramatisk sista tid och allt som kunnat hända har hänt. I helgen var det fest hos Helena, alla syskon var där - vi hade helt galet roligt. Det är fantastiskt att syskon kan betyda så oerhört mycket, dom är mina bästa vänner och mitt allt, självklart i kombination med några fler betydelsefulla människor. Förstår inte hur jag har klarat två år i Stockholm utan dem.

Imorgon har vi seminarium i skolan - vet inte om jag är nog påläst, men tron på mig själv infinner sig och det borde kunna bära mig genom dehär.

Tillsist skulle jag vilja ha lite åsikter, det handlar om en gardin till nya lägenheten, men jag vet verkligen inte om den är fin och söt eller fruktansvärd?

image57

Sanningen är vägen till livet.

.

RSS 2.0