När din väg är lång och du är trött...

På radion spelades en låt som fick mig att sätta mig här, av någon anledning. "så se på mig" - Jan Johansen, fin låt. Idag är det valborg, jafg slutade jobba klockan sju och har träffat på en och annan otrevlig onykter man på väg hem. Men nu är jag hemma, helt ensam - ovanligt faktiskt. Jonas är på Väddö med sin pappa och familj, det är på gott och ont jag inte kunde följa med. Klart de hade vart skönt, men med tanke på att dom ska städa landet så kanske jag gör bäst ifrån mig på jobbet.

Galet mycket folk som handlade idag. Men nu är jag hemma vid en dator, helt ensam med allt lugn i hela världen. Men något jag måte berätta är att jag hittat en liten flicka som återkommer och verkligen gillar mig på loftet, ritar teckningar hemma som hon har med sig, hon är allmännt jättesöt. Idag fick jag veta vem hon är, tro de om du vill men det är Emma Sjöbergs dotter, för mig som kommer från Umeå är jag helt till mig. Dessutom handlade (hur han nu kan tänkas stava, Faddefora? av mig också häromdagen, han gjorde min dag!

Nåja, jag hoppas att alla är lika förståndiga som jag och håller lugnet ikväll. Läste att varannan 15 åring dricker sig full på valborg, otäckt.  Vad jag nu ser mest av allt fram emot är att få besök, min älskade kära syster Helena som kommer om inte allt för länge, längtar såå mycket. Sen blir det barndop någon dag därefter.

Saknar er där hemma något enormt, men jag växer mig stark här. Jag mår bra, annars skulle jag inte stanna, men det är omöjligt att inte sakna en så underbar familj där hemma....

RSS 2.0