!

Nejdå Johanna, jag känner mig inte alls träffad...  




Tss...

myskväll hos johanna ikväll.

MMS

myskväll hos johanna ikväll.


Ledig hemmadag!

Varit ledig och hemma idag. Tagit hand om mig själv, varit helt ensam vilket har känts helt fantastiskt skönt. Lisa och jag tog en promenix till simhallen innan vi promenerade vidare i solen och all snö! Fantastiskt fint ute nu, kunde inte låta bli att ta med mig kameran ut i det vackra vädret.

Riktigt härligt att vara helt ensam hemma, ska kasta mig i duschen nu innan jag ska gömma mig bakom en bok för en stund.



Steg i stegräknaren.

Ja du, igår stehade jag, och stegade och stegade... men ack vad långsamt det gick upp till 10 000. Steppade på plats upp 1500 steg innan jag somnade vilket jag själv tycker var riktigt bra gjort :)

Idag har jag redan uppnått 9941 stolta!

Ny klocka!

M6008-1
Jag har investerat i en ny nattduksbordsklocka idag, som den ovan fast svart, riktigt frän!
Dessutom ska jag få åka till Grekland i Augusti, helt galet bra!

Söndag!

Urk burk, men äntligen är jobbhelgen över. Har ännu bara gåt 3833 steg men, har analyserat detta och kommit fram till att boven är den kassa jag suttit i från elva imorse. Nu är jag hos Frida, pappa kommer snart hit och hämtar hem mig. Det är ett fasansfullt väder ute, visserligen har det fallit en otrolig mängd med snö men därtill blåser det, vägarna är jättehala och själv vill jag inte köra, tur att jag har en snäll mor o far som skjutsar och hämtar mig på jobbet i helgen.

Nu ska jag ta vara på sällskapet och sockerkakan är ju i ugnen, ska se hur det går för den!

Ett musiktips som lär stå sig!

James Morrison är dagens tips - Broken Strings.

pärlandets gång.

Pärlandet går frammåt, nu är 12 av 16 plattor lagda, 14 400 pärlor... snart kommer det färdiga resultatet!



10 000

Det blev minsann 10 000 tillsist!!!

Buss hit o buss dit.

Bussen tar min från mor o far till skolan, det går faktiskt inte att gå härifrån när det är nästan två mil, likväl tar den mig hem. Det är med skam i kroppen jag medddelar att mina steg både igår och idag inte överstigit 10 000, nej jag håller mig på stadiga 9 000 imorgon ska jag ta igen de 2000 jag missat!

Boktips.

Nya friska tag. Lång dag i skolan. Blir nog ingen fjällresa vilket känns som en jätte besvikelse, men det kommer nog fler tillfällen. Dagens steg räknar på, Johanna tycks dock ligga i ledningen.

Hemma hos mor & far nu iaf. skönt att kasta sig på sängen, ta fram lite rena kläder och ta sig en härlig dusch, nu var det ju faktiskt nästan en vecka sedan. Dock bor jag förstås i min väska även här :) men inte allt för länge kvar nu!


Nåja! Nu ska jag läsa vidare på min spännande bok. Mari Jungstedts - Det du inte ser, tips, tips, tips!!

Antal steg.

Antal steg: 12 056 och därmed anser jag dagens räkning över.

Blev kvar i stan hos Frida natten som var, så blir även kommande natt, så bökigt att åka emellan. Nu är frågan inför helgen om det blir fjällen eller inte, såklart hoppas jag verkligen att så blir fallet. Är dock inte beredd att offra skolan, måste hinna med där också... så det blir i sista sekund det bestäms.

Hemma i Umeå.

Så var man hemma i Umeå igen, det är med skräckblandad förtjusning jag ska tillbaka till verkligheten. Ibland känns utbildningen så rätt och ibland är det verkligen tråkigt, just nu rätt okej faktiskt. Men hur ska man veta om det man gör är rätt och vad man egentligen tänkt sig? ... jag vet inte vad jag har tänkt mig, men nu närmar sig praktiken och det börjar bli allt mer angeläget att fundera över saken, vad som man helst hade velat se närmare in på.

Nåja, Jonas kvar i Stockholm och jag åter här, trist. Ska bli ett härligt liv i framtiden...

RSS 2.0