.

Bara en sida kvar att skriva på arbetet nu + referenser. Wey!


Hemma igen.

Igår var en intensiv dag. Pluggade hemma på förmiddagen innan jag begav mig till frissan inna jag blev hämtad av Magnus och barnen för att åka till Brån. Strax därefter kom Helena hem och vi åt middag och pluggade vidare. Detta akademiska språk, hur ska jag någonsin lära mig förstå något utan min ordlista. Jag tackar den iaf och mitt privata lexikon Helena. :)

Idag är det samma som gäller, sitter och läser och läser och känner att det faktiskt flyter på rätt bra. Att skriva arbeten är så mycket mer min grej än att tenta av avsnitt. Nog om detta, Hanna är på väg hit, ska ta en promenad med henne och hennes hund så nu ska jag plocka ihop! Tjopp!


Det svåraste är att skriva rubriken.

Mötte den mest förvirrade kassören ever idag. Stackarn var nog morgontrött. Idag är det uppsatsskrivande som prio 1, ser ut som det blir om det ensidiga tänkandet inom barnpsykiatrin men har inte riktigt bestämt mig än, måste dock se till att komma igång idag. Sov i Sävar inatt, pappa är på utbildning i Skara så det var bara jag mamma och Daniel hemma men ack så trevligt. Mamma lärde mig virka lite och resterande kväll gick åt till glass och tv.

Idag ska jag till frissan 14,15 och sedan hämtar Magnus och barnen mig där så följer jag med till Brån, kul att få träffa syskonen, men alla är inte lika flexibla som jag pga. jobb så man får passa på när tillfälle ges. Dock kom jag igår till insikt med att jag står djupt nedsjuknen i arbete och är lite överbokad i veckan. Trist att måsta avstyra kompisplaner med å andra sidan är det sista jag vill att misslyckas i skolan nu när allt gått så otroligt bra hittills.

Nåja, nog om detta, över till böckerna.

brr

Golvvärme nästa? Här är kallt.

Städa!

Kort dag i skolan, hemma redan och klockan är inte ens två. Tänkte städa lite och bädda rent i sängen, skönt att ha det gjort och det är ju så mycket roligare att komma hem.

Imorgon ska vi på möte på BUP i stan inför arbetet som ska skrivas, kan bli intressant och för er som inte vet så är det barn och ungdoms psykiatrin, kan bli spännande att höra hur de arbetar. Nåja, nog om det.

Bara en och en halv månad kvar tills jag ska bli moster igen nu !


Slut på helgen, äntligen.

Det är faktiskt precis så jag känner, jobbat hela helgen har inte ens hunnit med att göra det jag borde till skolan - jag vet med andra ord vad jag ska göra ikväll. Gick inte alls bra på jobbet tyvärr, men jag tar nya tag.

Har skaffat en hemtelefon för er som känner för att nå mig enklare. Mitt hus har olyckligtvis ingen mottagning alls vad gäller radio och mobil och... tack vare detta har jag för min mörkrädslas skull nu skaffat mig en hemtelefon för att känna att jag kan ringa någon om det skulle vara något.

Har några rapporter från socialstyrelsen att läsa ikväll inför skolan imorgon så det är väl bara att sätta igång...


-

 ♥ Jonas

Nu ska jag till Therese, ha en trevlig lördagskväll gott folk!

Vadå helg?

Har tagit på mig massa extra i helgen då jag levt fattig som en lus den senaste tiden efter att ha varit i Sthlm förra helgen, trots att jag åkte tåg... Men det var det helt klart värt. Lämnar in min hemtenta nu och det kändes helt okej det jag knåpat ihop. I samband med inlämningen fick jag tillbaka salstentan som gick kalas vilket inte går att beskriva i ord.

Klockan halv fyra kommer pappa och Daniel på middag, blir köttfärssås och spagetti med gröna ärtor till, mums! Därefter ska jag jobba några timmar innan jag ska hem och sova ut inför morgondagen på willys. Lörd 10 - 16 och Sönd 11-17, bara på med dom röda kläderna och köra!

Igår blev det en kväll i Sävar efter att Erika varit här och fikat. Kvällen dessförinnan vad Johanna här - mycket trevligt. Nu ska jag spela en match betapet innan jag ger mig in i pappershögen jag har framför mig, nytt grupparbete på G.


Stockholm.

Nu är jag packad och klar, bussen hämtar mig här på skolan om tio minuter sen tar jag flyget till los Stockholm. Hemtenta med start imorgon dock. Jaja, inte hänga läpp nu mitt i glädjen.


Lite hungrig, blev ...kycklinggryta... till lunch. Uhä, det tar verkligen aldrig slut.

Sängdags.

Blev en knasig dag igår, efter jobbet åkte jag hem med Pappa och Daniel till Sävar, blev kvar där över natten. Mamma jobbade och Daniel åkte till en kompis så jag och pappa såg tv och åt fruktsallad en stor del av kvällen. Vi hade det riktigt mysigt. Att det kan vara så härligt att komma hem ibland. Vet inte vad jag gjorde utan min fantastiska familj.

Då pappa började jobba halv elva åkte vi ihop in till stan men mina planer, att gå i affärerna intill fram till jag började klockan tolv gick i kras när jag snart insett att det var söndag. Som tur var hade jobbet utrymme för mig och jag fick jobba lite extra. Nu är jag äntligen hemma igen, har sett fram emot att kasta mig i soffan själv här hemma och ikväll fick jag äntligen möjligheten. Less blir jag snabbt på att vara ensam men vissa dagar behöver man utrtymme för sig själv. Imorgon börjar allvaret igen. Den där ruskiga stadsverenskapen tar nya tag och jag har en pärm på drygt 800 sidor plus två böcker jag måste läsa, pust - dessutom ska jag jobba lite imorgonkväll och på tisdagkväll. Jaja, det är bra att ha lite press ibland. Hemtentan närmar sig med stormsteg och onsdag är en speciell dag för mig och J Frank. Bäst att vara effektiv redan från början av veckan så ska nog den här veckan också gå bra.

Erika ville ha med mig på Paradisbadet på tisdag, men självklart är det en lång föreläsning just mitt i dagen.
 
Nu ska jag göra mig klar för att sova, måste orka upp imorgon!
Jonas är mitt guld.

Sol och snö.

Den vackra vintern är på väg, solen lyser och ett tunt, tunt täcke snö ligger på gräset. Ska jobba idag 12-16 ganska lagom dag faktiskt för några slantar extra i sparbössan. Längtar till jag kan åka en tur till Stockholm nu, var länge sedan nu, men som ekonomin ser ut just nu är det lite hårt så jobbet är ett måste.

Igår hade jag min godisdag och jag hade ont i magen när jag lämnade Liljansberget bakom mig. Nu är det träning som gäller i veckan istället, en vecka kvar till nästa godisdag, men det kan vara nyttigt för mig att lära mig livets hälsosamma begränsningar. Nåja, ikväll kanske Emilie kommer hit, ingenting riktigt bestämt än, men några spöken tvivlar jag på att det blir.

Ha en härlig dag, ut i solen med er som kan!



...åhh, vad jag längtar till fjällen!

RSS 2.0