Torsdag.

HANNA 060720.

Och på tisdag är det löning!

Katten sitter som en lite prydnadsdocka här brevid mig. Sover på mitt täcke och är min absoluta vän även om han ibland är ett av de absoluta busfröna ibland. Tog en ordenlig sovmorgon, vaknade av och till med klev upp där vid tolv, det är nästan för mycket, men, men. Klockan tre börjar jobbet, SS hela dagen. Kan bli en bra dag.

Gud vd underbart det är att ha någon man verkligen älskar och känna att man verkligen är älskad. Det är nog det bästa som finns. Av någon anledning har det nog med det att göra, att jag aldrig kan sovapå min egen sida av sängen. Jag vaknar allt som oftast på Jonas kudde och halvt under hans täcke. Men det är ju mysigt, jag ror inte för det, det bara blir så, helt automatiskt liksom. Inatt fick jag dock känna på va det kan få för följder. Klockan kanske var 04.00 eller nåt i den stilen när han skulle vända på huvet, han slängde med huvet, och till er som inte vet vad ett huvud väger i sylande fart kan jag lova att det är bra tungt. Han landade mitt på min näsa och att bli väckt på det brutala sättet är inte såå fantastiskt så eventuellt har jag läst mig något nu också.

Nåja, Jontejon jobbar så idag går vi om varann igen, s även i helgen. Jaja man håller väl på upptäcka vuxenlivet. Håller på tapetsera om i sovrummet, eller än så länge har vi bara hunnit riva och börjat spackla, lite tröttsamt, men de bli väl klart det också. ...och för er som vet av en lägenhet till mig i Stockholm, ni vet hur ni får tag på mig.

Nåjas, ses och hörs - och Frida, ha så kul i Norge, ta det försiktigt.

Måndag.

HANNA 060717.

Ja, det är tre veckor sedan jag skrev och jag vet att jag borde, men nu har jag ett "ritkigt jobb" och inte alls samma tillgång till dator. Min dator åker in på reparation nu i veckan vilket innebär att den förmodligen kommer va borta ett bra tag.

Jobbet är absolut toppen, upplägget är ganska inte lysande ur alla synvinklar men cheferna tycks toppen och jag trivs, man lär känna folk och det är det enda jag drömt om de senaste månaderna. Min största dröm här nere är att ha en riktigt bra tjejkompis. Jag skulle göra vad som helst, jag skulle kunna betala. Det är någonting man saknar så enormt mycket. Självklart kan ingenting ersätta mina fantastiska flickor i Umeå, men dom finns alltid kvar för mig, skillnaden är bara att dom inte finns här. Så nära, men ändå såå långt borta på något vis.

Härom veckan var vi i Umeå, efter att ha firat midsommar på Väddö. Alltihopa var toppen, det var som att bara vi fick ägna tid åt varandra. Utan någon annan. Även om det rörde om i grytan, jag älskar dom där hemma så otroligt mycket, när man sen kommer hem och ser allt vad som hänt och man själv inte ens vart en del utav det? Nåja, stor ska man ju bli, vi lever i ett litet land i en liten värld, men jag önskar att jag fick jobba med någonting annat än Ica, kanske skulle pigga upp vardagen. Nåja, det kommer, funderar på att såsmåningom söka något slags dagis jobb kanske? Vore tokmysigt, synd att det hellt inte ger så stora pengar, men mysighetsfaktorn. Just nu måste jag inrikta mig mot att jobba på ett stort ställe där jag träffar folk, jag behöver träffa folk. Ni vet ju alla hur jag är?

Jag är faktiskt ensam just nu, ensam hemma. Jobbat konstant sedan i torsdags även om mina dagar inte är så långa så längtar jag efter en ledig dag. Den kommer imorgon. Jonas åkte iväg och tog en öl på Pärlan helt ensam, Pärlan är någon konstig variant av en kombinerad kvarterskrog och ett pizzaställe här i krokarna. Man behöver tid för sig själv och nu fick jag tid att skriva här, vilket jag ska försöka följa upp. Nalle skulle också dt och de skulle äta tillsammans. Sen kommer dom hem och vi ska fortsätta följa LOST, en kalas serie.

Hanna tipsar; Flytta hit, det vore kul.
Nåja, nu ska jag vänta på att min älskade syster ringer. Det ser jag fram emot. Saknar dig, vill ha dig här, kanske om jag jobbar riktigt hårt? ;) Nåja, ska skaffa mig en lägenhet sen är ni alla välkommna att hälsa på, kollektiv...

Älskar Jontejon, så du vet.

RSS 2.0