Torsdag.

HANNA 060622.

Att försöka förstå att det snart är Juli, hur enkelt är det när det känns som om sommaren klappt tagit fart. Trots att våren varit här en längre tid har den där riktiga sommaren just precis dykit upp och nu är det snart Juli, bara en eller kanske två månader kvar. Ifs. ska man ta vara på den soltid man får, för vad kan man begära, Umeås sommar har förmodligen inte ritkigt kommit än heller och det är ju trots allt den jag är van. Saknaden av sommaren som försvinner så snabbt kommer i förtid. Men nu ska vi vara glada, det är midsommar imorgon och sommarsolståndet idag.

Idag är jag ledig, kissen ska få vara mer ensam än någonsin i helgen, Anders och Eva ska föda honom men vi kommer vara utan våran larviga pajas i ett par dagar. Just nu ligger han halvt över tangentbordet, som vanligt när man sitter här, han är lite speciell men efter att ha vart världens bus dygnet runt kan han nu nöja sig med halva dygnet för att faktiskt (!) vara ganska kelig övrig tid. När Jonas kommer hem klockan fyra åker vi direkt till Arlanda för att hämta upp lilla Linda och bege oss vidare till Väddö tillsammans med en hel del annat folk ska vi där tillbringa midsommar och kommer åter igen på söndag. Jag hoppas på en lyckad tillställning.

Idag tänkte jag åka ner till staden, eller kanske Täby centrum för omväxklingen skull. Kanske hitta nåt nytt och fint nu till midsommar, vem vet, egentligen har jag inga pengar, men jag har verkligen inga sommarkläder heller. Det vill jag lova, och det är ganska frustrerande, det är inte så särskillt jätte fantastiskt kul att ha samma kläder alla dagar heller. Så nu är det dags, även om det får bli Hm, men dom har också fina saker, det vet jag.

Jag hoppas att ni får en underbar torsdag, helg och midsommar allihopa, jag går troligtvis inte att nå där jag är, eftersom det mobila nätet är högst sällsynt där ute. Men förmodligen går det ingen nöd på mig. Tråkigt att jag inte kunde fira midsommar med även Erika och Sanna, men det får bli ett år frmäver, vi har många framför oss, ni vet att jag tänker på er. Någon annan jag tänker på är Frida som tappert går vidare och min kära bror som är i Strömbäck och knatar på.

Ha det gott så hörs vi...

Fredag.

HANNA 060616.


Ja, ikväll blev jag ensam. Han är på Väddö med Niklas och sin familj och jag har jobbat. Skönt med pengar, men lägenhet då? Åh, vill ha nåt mysigt, drömmen är ju att få bo med honom, men vad gör man, förr eller senare. Erika då? Hon kanske flyttar hit, hon velar och har svårt att få tummen ur, och även om jag har förståelse för det så vill jag så otroligt gärna så jag kan inte annat än att tjata. Imorgon ska jag jobba extra länge, det är bra för att få extra stålar i börsen.

Händer en del där hemma, de är så konstigt, alla år som jag varit bosatt i Umeå, dag ut och dag in, alla har mått prima liv, men nu, en efter en mår dåligt och  idag var det morfars tur att ta ambulansen i karriär mot sjukhuset. Men han ska må bra enligt uppgifter. Mamma sköter om honom. Frida bor numera på Tomtebo, tillsvidare, man vet väl aldrig just någonting men det är nog en bra lösning åtminstonde tillsvidare.

I veckan var det en tjej som blev sparkad från Ica där jag jobbar. Försingrat pengar, allt händer. Men jag hoppas att det kommer en ny och hyvens person nu. Nån trevlig rackare.

Katten jamar och skriker och springer och ligger och ojjar sig. Bäst att skriva nåt kort, idag igen. Dags för en redig utverdering snart. Nåja, det viktigaste är nu sagt och på torsdag blir jag ledig för att vara ledig över missommar? Midsommar sagt med svenska och Umeå mål, men här knackas det på allt som tycks sägas med betoningen på fel ställe, betoning hit eller dit, jag har bott i Umeå i 19 år!!! Nåja, tillbaka till samtalsämnet, ledig torsdag - söndag och helgen därefter bär det av till hemstaden, björkarnas och vännernas, familjens och bardommens Umeå. Ahh, ska bli såå skönt, så bäst att ni håller er på hemmaplan, vill se er alihopa.

JonasFrank är min älskling.

Tisdag.

HANNA 060613.

En av de två dagarna i veckan som jag är ledig. Solen gassar, på allvar. Det är riktigt varmt, igår hade vi 30 grader i skuggan och idag är vädret inte annat vill jag lova. Jonas åkte iväg tidigt, tidigt imorse. Själv sov jag vidare, vaknade kvart över tio och gav mig ut i solen. La mig p å en filt i en park, skönt! Men runt ett tiden var det fruktansvärt varmt, jag promenerade och shoppade en par shorts, nöjd faktiskt. Sommar!

Nu kommer snart sambosen hem och jag hungrar, magen är tom och all vätska som ha gått åt idag, man hinner inte med att dricka så mycket som man antagligen borde. Jag vet att vissa har det enklare än andra nu i dagarna, men du vet att´jag tänker på dig och finns för dig, även om jag är den lilla så kanske jag kan göra nåt. Du är underbar och fantastisk och har alla världens möjligheter, men stora förändrigar är jobbiga, även små ibland. Oroa dig inte, du har oss alla vid din sida, troligtvis honom också. <3 !

För alla er andra får jag önska er en trevlig vecka och alla saknade, yngre vänner.
-  Grattis till studenten, njut av dagen, den kommer knappast tillbaka.

Mors!

Torsdag.

HANNA 060608.

Ja, jag sitter ju nästan aldrig här. Numera har jag ett jobb att sköta. Jag som var rädd att jag inte skulle få jobba nog, men för att ta veckan som exempel, när jag sagt att jag vill jobba så mycket som möjligt. Jag hade en shemalagd dag den här veckan, nu har jag fått alla vardagar, det känns otroligt bra, dessutom var tisdagen en röd dag. Nu är jag nog ledig helgen som det ser ut men de kan bli skönt, dom säger ju att sommaren ska komma i helgen.

Linda är här på påhälsning, imorgon bitti åker hon vidare för att fira Annas student för att sedan återvända, det är verkligen jättekul att ha henne här. Även om det nu är lite för trångt för att ha henne boende hos mig. Lägenhet någon? Nåja, dagen till ära komma Maria, Jonas och Alva förbi, dom är på väg mot Eskilstuna och Kålmården, det ska bli underbart att få träffa dom. Dags att hoppa in i duschen så jag inte står ofärfdig när finbesöket tittar förbi.

Med glädje får ni slå en signal om ni saknar mig.... =)
Saknar dig Frida, Stockholm i Juli?

Fredag.

HANNA 060602.

...och det är jobb som gäller. Fick jobba extra både igår och några timmar idag, känns utmärkt. Alla pengar är välkomna, funderar på att lägga ner telefonförsäljarjobbet, dom gav mig tyvärr inte det mest underbara intrycket genom att först låta mig vänta en timma eftersom dom hade planerat dåligt för tt sedan komma med en avbruten nyckel och inte ens ta sig in. Nja, ja vet inte. Dessutom sa chefen att hon ska ha mig i åtanke och sa att jag förmodligen kan samla ihop till heltid på ica om jag bara vill och det känns ju faktiskt otroligt skönt att slippa springa mellan två jobb, dessutom har jag ica så pass nära.

Kissen är helt vild idag, kutar runt och omkring. Fötterna är fruktansvärt roliga, speciellt där i sju snåret på morgonen, då ska han veta att då är han aningen längre ner i rank. 11:00 börjar jag jobba. Men det kan va skönt att vara uppe i tid ibland. Känna att dagen inte börjar och slutar före och efter jobbet. När Jonas ändå åker innan åtta, vad ska jag då sova för. När dessutom Nalles mamma har ringt och försökt väcka honom ett antal gånger, då har man hunnit vakna och att då somna om känns lite meningslöst för att falla tillbaka i djup dvala för att störas av denna ivriga väckarklocka än en gång bara någon timma senare.

Nåja, idag åker somsagt Jonas bort, helgen blir ensam, eller åtminstonde utan honom. Nalle är väl alltid hemmavid. Kan bli lite tomt, men det kan jag stå ut med, promenera lite på stan och känna lugnet. Två klasskompisar som ville hitta på nåt och kanske slå en signal tlll kusin. Kan nog trots allt bli en skön helg ändå.

Saknaden känns idag, det är en sån dag, Erika, var är du? Kom hit. Jag saknar henne verkligen, och mamma, pappa, syskon och övriga kompisar. Kom till mig. Varför inte bara flytta hit? Dags att ägna lite tid till knytet och sen börja röra sig mot jobbet. Hemma igen efter 20:00. På återseénde.

Torsdag.

HANNA 060601.

Sjukt, det är första juni idag. ...och jag vet att jag varit värdelös på uppdatera den här sidan sedan jag flyttade. Illa, men aja. Måste försöka ändra och nu ska jag försöka jobba så mycket som möjligt också. Knatar på som vanligt på kvantum och ska nu eventuellt börja extra som telefonförsöljare också. Hemtjänsten lockar på sitt hörn, vi får se vad som händer, vad som är bestämt är att jag inte tänker sitta hemma, arbetslös, uttråkad och allt vad man nu kan bli.

Nästa vecka kommer förhoppningsvi Maria, Jonas och Alva förbi som snabbast i stan. Det skulle verkligen vara tok skoj. Dom har hyrt en husbil och ska ta en vecka semester med lillan. Kul, jag skulle också vilja, men min vecka kommer v 27 somsagt.

Idag är det ledigt, imorgon jobb igen. 12-20, Jonas åker med familjen till Väddö, jag jobbar även söndag och lördag blir det stan en sväng. På Måndags är det start på The Marketing Group och Linda kommer till stan för att stanna med mig fram till nån gång på onsdag, ska verkligen bli kul att träffa henne. Vad som mer är aktuellt är väl en lägenhet, men svårt är det, men om jag verligen, verkligen vill då? Åh, tänk om jag fick bo med honom... aja, det händer kanske en dag det också.

Nalle har skaffat nya högtalare idag och kisse som numera heter Alfons är mäkta nyfiken, hoppas han inte förstör dom bara, skulle känna mig lite medskyldig. Nåja, nu är det dags att göra någonting av den här dagen. Ha det gott, gott folk.

RSS 2.0