Flytt

Johanna är dagens hjälte - idag har varit en dag i flyttens anda och hjälp må ni tro att jag har fått.

...men flyttar taar tid.

Ska även tillägga att jag haft inbrott för tredje gången i mitt förråd.
Lär människor att skilja på mitt och ditt!

Schtan.

En dag i solen på stan med Therese idag. Riktigt skönt, men nu, väl hemma på sängen dunkar fötterna. Men, med mig har jag två nya par skor och en duk som ligger fint på Jonas bänk här i rummet.

Paus nu.

 

Söderut, tutut.

Stockholm nästa.

Tillsammans sitter vi nu i bilen på väg söderut, besökt Jonas kusin i Gnarp och är nu någonstans i närheten av Hudiksvall. Räknar med att vara framme runt åttatiden, kanske lite optimistiskt räknat men de gör att det känns lite enklare. Jag tycker nog faktiskt att det kan vara riktigt mysigt att åka bil, självklart är det en helt annan sak att köra och jag tackar min snälla Jonas för att han gör det...

I lördags var det kalas, Maria fyllde 30 och det blev ett riktigt syskonkalas med inslag av en del vänner, totalt var vi omkring 30 personer. Ett band dök upp under kvällen och trots att det under senare timmar blev ganska kallt var kvällen ändå fin. Söndagen var vi hos farmor i Bodyn sedan Fida & Jocke i Obbola. Trevligt.

Imorse vaknade jag 05 ! Jonas mobi ringde, väckarklockan. Jag hade under gårdagens bärblockning blivit halvt upppäten av myggen så klådan gjorde att jag knappast kunde somna om, istället klev jag upp och diska. - Men då hade man ju det gjort :)

Nåja, tradera is the shit.
Hörs framöver, just nu hoppas jag med hela mitt liv att Johanna kan komma ner på fredag, nu ska jag åktergå till regnet och bilåkningen.

 


!!

Helgen är över, men ändå kvar - Sköna semester !

Flytten börjar närma sig och kartonger har börjat stuvas, usch - det blir säkert bra tillsist. Jag blir ju granne med Frida, det kommer göra mina dagar. Hon var på ultraljud idag och jag fick veta att jag ska bli moster till ytterligare en liten flicka, ser jag verkligen fram emot.

Imorgon ska jag... träffa tjejerna från jobbet som tänkt sig ut på rex, själv vet jag inte om jag orkar med umgås en stund ser jag verkligen fram emot, skolan närmar sig med stormsteg och nu har jag fixat någon som köper mina kursböcker i terminen under, satt in alla min papper i pärmar, attans vad man samlar på sig!! ...och bjudit Erika på middag,

Kvar är bara att rensa blåbären jag plockat och hoppa isäng.

Jag kan inte sova.




... om du ändå vore här


Jill  -  Desperado

.

Saknar Jonas.

Hemma i Sävar.

Är hemma hos mamma och pappa i Sävar idag, åkte hit igårkvälls. Har uppdaterat datorn med word o allt vad som nu kan vbehövas för förberedelser inför skolstartet - för snart är det igång igen. Just idag ser jag fram emot fjällenvinter, konstigt men kan nog vara för att hösten visat att den är på väg. Men, var förbi Kjell och Karin idag och Karin lärde mig att man ska inte ge upp sommaren, för snart kommer Brittsommaren, aldrig hört talas om... men i samband med att Britt har namnsdag ska sommaren tydligen visa sig igen. Vi väntar och ser helt enkelt.

Ny spännnde låt; Miss Li - Oh boy.

Idag fyller Adam ett år, han växer så det knakar. Klockan sex ikväll är det kalas som gäller. Nu ska jag ställa iordning middagen så vi tar oss iväg någon gång....


Sol & sommar.

    

RSS 2.0