Semestern är slut!

Så var man hemma igen!

Stockholms sägs haft riktigt dåligt väder, men när vi anlände på morgonen igår gick precis solen upp. Nu känner vi lugnet inför en ny arbetsvecka. Känns lite segt att börja jobba igen efter fyra udnerbara semester veckor, varav fyra dagar hemma i Stockholm. Vi har haft runt 35 grader hela veckan, nästan lite för varmt men nu är vi hemma, och vi har haft det fantstiskt. Däremot hade vi en tupp som granne, han gal natten lång så med sömnen var det lite si o så. På tisdag kväll kommer Erika och Linda hit en sväng, jag längtar redan. Ikväll hoppas jag få låna en symaskin och använda min estetiska sida. Jag ska sy gariner och laga mina brallor. Ska blir spännande att se hur det går...


image24


Det var det...  och Grekland - på återseénde!

Kreta!

Nu åker vi, att man ska behöva vara så nervös!!

Skänker min tanke till min familj & mina tjejer, lite tidigt att ringa någon.
Ha det gott allihopa, ses om 14 dagar.

Semester är allt bra underbart.

Ja, semster är allt bra underbart. Min första betalda sådana, ja det är något annat det. Varit i Farsta och sedan i skanstull och växlat lite pengar för att ha en tid på Kreta, nerverna är fler än två och jag känner och hoppas att det kommer bli skitkul. Imorgon är det packning som gäller och städning, ska låna ut lägenheten till mina pälsdjurallergiska kusiner så tänkte dra en repa med svabben och såklart lämna bort mina håriga älsklingar under vistelsen i Grekland. En vända til Apoteket och köpa lite solkräm och hem o packa för att sedan försöka sova, känns som att det är utdömt redan.... Hanna, hon som alltid blir magsjuk ett dygn eller två innan flygets avgång, lägrets början eller den fantastiska föreställningen, det är jag det. Det är väl iaf vad jag inbillar mig, samma fenomen har funnits i mig i säkert tio år... Det går mig på nerverna, men frisk blir jag sedan, så fort jag satt min högra tass där på flyget. Man tycks ju börjat lära kännas sig själv åtminstonde.

Sitter och pratar med Anja, hon utvecklas och går vidare, själv sliter jag kvar på Lekloftet. Då man hör hur bra hon verkar ha det så blir jag tårögd. Att komma upp sig på ett sånt sätt, själv sitter jag kvar på Ica fast jag verkligen förstår att det beror på mig själv. Varför gör jag inget åt saken? Komvux till hösten låter som en utmärkt början. Sedan ror jag skeppet vidare och utbildar mig till något av klass. Jag vill vara självständig och mitt mål i livet är mer än ett liv med den jag älskar. Jag ska försörja mig själv, ingen annan ska få betala för mig, det är mitt jobb. Gärna är jag den som försörjer familjen, som verkligen känner sig delaktig i allt som händer mig och mina nära. Jag ska vara en frammåt kvinna med mål att sträva efter, mål som jag klarar av och därmed en stolt dam. Dam? brud, innan jag är dam har jag varit stolt i många år.

Däremot svajar mina planer som seglet på en segelbåt i den vildaste orkan.
Var är det egentligen meningen att det här livet ska ta mig?

Värme!

Det är varmt, det är fruktansvärt varmt ute.
Plötsilgt blir jag mer än nervös inför Kreta resan, kanske hade en evcka räckt? Om jag svettas i sverige vid 24 grader är frågan hur det kommer att kännas vid samma tid i Grekland. Nåja, jag hoppas att vi har nära till havet och gärna en pool, men de framgår först på plats då resan är ospecifiserad. Eventuellt kommer Jonas att uppdatera sin blogg via mobilen, så håll koll på www.jonasfrank.com där sker eventuella uppdateringar.

Ikväll åker jag hem från sköna Umeå. Till allas, lycka har Alfons kommit hem inatt igen. Ska bli superskönt att komma hem och känna "lugnet" ett par dagar innan jag åker. Träffa katterna och såklart sova i min egen säng.

Idag är Alva här hos mormor, det är verkligen jättemysigt att träffa syskon och syskonbarn, men man förundras lika mycket varje gång över hur energin kan sprudla på dedär sättet, det är underbart. Nu längtar jag dock hem, jag har haft det jättebra här och skulle absolut inte klaga på en vecka till, men då jag vet att jag ska hem så börjar man såklart längta. Ska bli kul att se Jonas och bara finna sig i sitt eget hem.

Nåja, nu ska jag se till att dagen går vidare! 

GREKLAND!

Kreta, kreta-kreta-kreta-kreta!

Semesterns första bra dag, underbart. Har suttit i solen, vaxat bilen, träffat Erika, handlat och gjort bara sånt jag känt för. Tanken var att vi skulle ta en sista minuten i helgen. Tyvärr har det dåliga vädret gjort att priserna gått upp dramatiskt och det finns ytterst få resor kvar. Nu blev iaf. en resa tillslut. En och två veckor hade samma pris så på fredag åker jag och Jonas till Kreta i två härliga veckor. Fantastiskt skönt.

Imorgon åker jag och mamma till Maria en sväng och kanske förbi Helena också, hoppas på bra väder. På tisdag åker jag sedan hemmåt om jag hittar något flyg som är beredd datt lyfta mig hem.

Semestern har börjat med en riktig slappis vecka och jag hoppas att den får fortsätta lika bra!
Glad sommar på er allihopa!


RSS 2.0