Kreta!

Nu är tentorna över, arbetena inlämnade och med det har sommaren kommit.

Svenska sommaren är för tillfället helt underbar och lyser med sin närvaro, kom till Stockholm idag på morgonen och lämnar landet imorgon 07.05, Grekland! Har hunnit mycket idag, både bli av med mitt bagage och få de tillbaka, växlat pengar, bokat resa. En riktigt skön dag.

Hoppas vädret håller i sig för er här hemma, själv är jag åter igen på fredag den 13e.... fredag den 13e?? Hade jag inte reflekterat över förrän nu. Hålla tummarna att allt går bra, jag har trots allt mycket värdefullt här hemma!

Önskar er  alla en trevlig vecka.

pluggapluggaplugga.

Det är gånger som den här man har tid att blogga. När den faktiska verkligheten säger att det absolut inte existerar någonting annat än att jag ska plugga. Sluttenta på onsdag klockan 16.00 - det är då man måste städa, diska, duscha, kolla mailen,  det finns verkligen alla anledningar att inte öppna böckerna.

Ställde väckarklockan på sju imorse, snoozade längre än vad som är okej innan jag klev upp och promenerade till skolan 3000 steg på räknaren! Hade filt, lunch, vattenflaskan och massvis med böcker med mig för en rofylld pluggande eftermiddag i solen, på gräset runt campus. Men vad hände? Molnen täckte hela himlen och hem fick jag gå. Köksbordet fungerade ifs det också. Nu har jag lovat mig själv att inga bortförklaringar fungerar, ikväll ska jag lära mig viktiga saker om gerotranscendensen och sellektiv optimering - som ni hör har jag allt annat än tid att sitta här.



Önska mig lycka till!


RSS 2.0