Sen julklapp.

MMS

Sen julklapp. Det är tydligen tänkt att jag ska ut och flyga, tror ni att jag vågar?


nytt pärlprojekt!

MMS

nytt pärlprojekt!


.

.

Hos Frida

Nytt besök hos Frida, varit i skolan på seminarium... som faktiskt gick bra. Fick tillbaka jurdiktentan... som också gick galet bra och ett arbete, som även de gick vägen! Otroligt skönt!

Blir nog stockholm igen i helgen, någon som ska sällskapa mig på flyget`?

Måndag med allt vad det innebär.

Måndag var det ja...

Slitit på i skolan på förmiddagen och eftermiddagen har mest ägnats åt att vänta på att pappa slutat så jag tagit mig hem till ... hem.

Köpt nytt te jag ska prova nu, grönt te ska vara bra så... nu kör vi.

Förvirrad

En förvirrad stackare är vad jag är.

Fredagen var en mycket trevlig sådan, den började tidigt som så många andra dagar när man bor i världens ände och ska ta sig till skolan. Väl där jobbade jag intensivt under förmiddagen innan jag åkte in till stan med David & Therese, ringde Anders och bytte någon timma senare mitt sällskap, kul kul att träffa lite folk nu innan kursen börjar gå på högvarv igen. När Anders gick hem tog jag Erika med mig och köpte blommor, vidare iväg till Sanna för lite inflyttningsfika i hennes rosa hus.

Inte nog med detta...

Kvällen avslutades med en middag på starz och massa prat och tvspelande innan pappsen var snäll och hämtade mig i stan så jag skulle vara pigg oc alert på lrödagens arbetspass. Under lördag slet jag på willys (minst som ett djur och lite därtill) innan jag åkte till Frida, Tommy och Ellen, lånade mig en klänning och gick på kvällens fest. Somnade på en tältsäng hos Therese där jag vaknade imorse innan jag rusade vidare till jobbet... (där jag vill lova att jag slet änmer än förgående dag) ... Nu är jag åter hemma igen, trött och slut efter en händelserik men ack så trevlig helg.

Sjukt dåligt uppsrtyrd kurs just nu vilket gör mig stressad i onödan, ska in till skolan imorgon för att lämna in arbetet som gjorts, men till vem? Ja, inte vet jag. Finns ingen sån information, ja, hur var det med organisationen på stället egentligen? Det kan man verkligen fråga sig. Nu ska jag ta mig en kopp te och en macka innan det är dags att krypa isäng.


Dunderstart.

Dunderstart i skolan!

Träffat Helena och syskonbarnen och promenerat på stan lite, mycket trevligt.
Nu natten, annars slutar morgondagen i kaos.

Utlovade resultatet!


Utlovade resultatet!




Besviken på en dålig bild, men här kommer bilden jag lovade.
Nytt projekt på gång nu, jättepärlplattornas tid är tillbaka!

ps. (Ops, en miss på bilden jag inte såg förrän nu, om ni inte redan sett det sitter lådorna på fel plats... )


Första dagen avverkad.

Så var termin tre igång och faktiskt även över. Fick skjuts från Sävar av Hanna imorse vilket var enormt uppskattat, i annat fall hade jag varit tvungen åka en och en halv timma före jag började.

Nu är jag med Frida, Tommy och lillan, ska fortsätta med den trevliga sysselsättningen.


Tips på pyssel?

En ny dag ... och snart är den förbi. Ma & Pa är på ikea idag och bara jag och lillebror hemma. Sovit hos Erika inatt efter en trevlig tjejkväll igår. Somade inte förrän vid halv fem, sov dessutom i en soffa där jag inte rymdes, men det var helt och fullt mitt eget val.

Är färdig med min tapetserade byrå nu så snart kommer en bild på det färdiga resultatet, faktiskt nöjd, känns kul med något man pysslat ihop själv. Pyssel är verkligen grejen, man ska bara ha ideér. Nästa projekt blir nog en klocka av en LP skiva lutar det åt, fler tips någon? Kul men gamla saker man kan putsa till och göra något skoj av!

Hittade en bil på en LP väska, kändes dock en aning för estetiskt för Hannan.

Nåja, imorgon börjar termin tre, tiden går ändå. Haft en tid som varit tung och tråkig och därav har motivationen sjunkigt snabbare än en sten i vattnet, men med ny kurs och nya tag med en start från början kan nog dethär lösa sig riktigt bra. Allt vad som heter termin två är nu bortgjort.



Blodinbella är ett skämt.

Sjukt uttråkad. Gårdagen bestod av en besvikelse att ma o pa hade blivit magsjuka och därför inte passade sig att Jonas skulle komma. Försökte ringa honom hela natten för att han skulle kunna avboka sin flygresa men han sov helt enkelt för hårt så den som fick vara vaken var jag. Sjukdomen blev inte långvarig och redan idag har ma o pa åkt till Sundsvall. Gårdagen var den segaste på länge och höjdpunkten var vi 17 när Erika började jobba så jag kunde gå dit och hälsa.

Ikväll, middag hos Erika med Lisa och Jacke somsagt - ska bli riktigt kul. Förresten, lets dance igår, riktigt kul men anmärkningsvärt är att Isabella, blondinbella är ett stort skämt!

Då var det över!

Idag har tentan skrivits som avslutning på någon typ av jöken kurs i socialt arbete, käns oerhört skönt att den är bortgjord. Jag höll lugnet genom alla timmar, till och med inatt kunde jag sova. Till vår nackdel var dock den oerhört dåliga hörsal vi fick möjlighet att skriva i, trångt så något... öppnade man lagboken var man tvungen använda platsen brevid för att ha någonstans att lägga papperna man skulle skriva på. Nåja, nu är den skriven och förhoppningsvis över.

Imorgon kommer, om allt går som det ska Jonas hit klockan nio på morgonen, såklart ser jag fram emot detta. Pga. att pappa mår lite si och så råder fortfarande en parentses för hur det hela ska bli. Har en reservplan som heter klassfest. På lördag ska jag, Jonas, Erika, Lisa och Jacke på middag - vad jag ser mest fram emot i helgen :)

Nu är bara frågan vad man ska göra av dessa värdefulla timmar och hela morgondagen, ni som liksom jag pluggar vet att de värdefullaste dagarna man har, är den dagen i skarven mellan en termin eller ett moment och en annan när man praktiskt taget kan göra precis vaaad maan vill!!!


Ett av tre mål är uppnått.

Uppsatsen är inlämnad ! ! ! !

Lördagskväll, den tråkigaste på länge...

Lördagskväll o här sitter jag, tusan vad tråkigt.

Till OK i Jukkasjärvi.


Joppansökan!

Tå ja såk i annons att ni sökte pensinmacksföreståndare. Dänkte ja, 
joppet är mitt!! 

Ja har pra meriter sen titikare, nu räknar ja tom:
   1) Folkskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6 å halva suan. 
   2) Joppet: Ja har inte joppat på pensinmack förut, men ja har dankat 
mikke met pilen.

NU JA UNDRA? 
Lönen, met mina meriter grävs en hök lön, ganse 40'000 kr./mån. 
Och sänstepil kräver ja, samma som sefen. Ja dror nämliken på jämlikhet. 

 Ja har kått många kurser, nu ja räkna tom: 
1) Säljkurs halva veckan. 
2) ABF-kurs, lär dig pela gitarr för nupörjare.
3) Konkurs. De va en konsti kurs.
4) Datautpilding.
Ja ser fram att få åka på mer kurser helst till Tammerfors, där är pra drag! 

Hoppas no kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut.
Dveka ej, nästa vecka har ja säkert nutt jopp.

Vesamatti Taikon.


Magsjuka...

Jobbat hela dagen, så underbart när man kommer hem - i vanliga fall. Idag är det skolarbetet som tar över. Daniel stackarn är magsjuk och jag kryper längst väggarna för att hålla mig undan, magsjuka är verkligen bland det värsta.
 
Nåja, nu mat sen vet ni ju redan!

Vill du bli min personliga jurist?

Tenta nästa vecka... hur katten ska det gå.

Vanliga tentorna brukar vara stressiga men på något vis ändå överkommliga, den här gången känns det helsnurrigt. Hur ska man lära sig allt man bör för att behärska en tenta i Juridik. Jag känner mig fövirrad och önskar nu att jag hade en personlig jurist som ville hjälpa mig...

Sitter i skolan och väntar på Emilie, inte hört något från henne ännu men hon dyker säkert upp.



Nope, dags att sätta igång!

Har tapetserat en byrå,

MMS

tapetserat en byrå! Tänk vad man kan göra med en gammal byrå och lite fiffighet!


Lilla Ellen.

MMS

Lilla Ellen.


Kanske skulle ha tågluffat?

Mysigt med tåg, åtminstone första timman - vilket det är just nu. Sitter tuffandes norrut, precis passerat Uppsala. Hur vore det att tågluffa, kanske du och jag Jonas? Det värsta är att jag inte riktigt tror att du skulle tycka att det var lika kul som jag, just självaste tågåkandet...

På vägen ner till Stockholm var tåget määngda sent, vi anlände inte förrän efter 13 istället för 09 på morgonen. En tjej i kupén började proppsa på att man kunde få en ordentlig ersättning och i min vildaste fantasi trodde jag på dessa goda ord, hur kunde jag tro att SJ skulle vara så tillmötesgående. Det slutade med en ersättning på 30kr vilket snarare kändes som ett hån...

Jaja, tack kupétjejen för du nästan fick mig att tro att jag kunde utstå en fyra timmars förening.

Onsdag.

Sovmorgon, ah!

Imorgon är jag hemma, det går inte beskriva med ord hur mycket dedär arbetet tynger mig, jag går och ätr nervös och tänker på det heela tiden. Av den anledningen känns det rätt skönt att vara hemma o kunna sätta igång imorgon.

Ponas jobbar och klockan 14 ska jag träffa Elin, ska bli kul. Nåja, ingenting spännande att delge ännu.
Ha en trevlig dag allesammans!

jonasponas - en sista riktigt slöd

MMS

jonasponas - en sista riktigt slödag innan skolan är igång.


tisdag fast... söndag.

Ser fram emot att träffa Frida och Tommys lilla knyte när jag kommer hem, ser fram emot att träffa min familj - ser absolut inte fram emot att lämna Jonas, önskar att han kunde följa med en stund.

Ska kanske flytta, får se vad som händer, hoppas på det också. Känns som ett projket att ta sig från ma o pa till skolan varje dag - kommer att bli många onödiga timmar.

Imorgon kväll, hemresa. Pust, snart börjar allvaret.


Måndag.

Stockholm nu - ätit lunch med Aina idag, mycket trevligt. Pengarna är knappa som vanligt så shoppingen får stå åt sidan, just nu råder full fokus på ledigheten. På tisdag börjas det igen, uppsats, uppsatsseminarier och tentaplugg! Huves! Jonas har jobbat idag. hemma igen och ledig imorgon. Tänkte se Leo och (efter tipset Johanna) Fargo.... låt se, låt se.

Nåja, nu inge mer dator. Adjöken.

RSS 2.0