Måndag.

HANNA 060821.

Måndag morgon, när vi vaknar.... 'lala'
Måndagar är alltid lika spännande, upp tidigt och iväg på jobbet, idag har jag dock andra ärenden att uträtta på morgonen, börjar jobba klockan tre. På freda kommer Aina, känns helt underbart kul. Jag ser verkligen fram emot det. Själv är jag bara jätteförkyld, blåsorna finns som maskrosor i munnen, överallt, säkert sju, åtta stycken och det gör fruktansvärt ont, det är så onödigt att vara förkyld, men jag slapp iaf mammas sjuka. Varit hemma i Umeå i veckan och mamma skulle givetvis va tvungen att bli sjuk, det är inte lätt och det är verkligen inte kul att va sjuk, för det var hon verkligen. Det är väl mest troligt någon släng av den sjukan som sökt upp mig, men jag klarade mig ju ganska rellativt.

Imorgon är det tisdag och Jontejons mamma fyller år, de blir att åka förbi där och på onsdag är det visning på en lägenhet vi lämnat intresse på, jag vågar inte hoppas något eftersom vi är sexa i kön, men på något vis måste jag hålla hoppet uppe. Den är nyrenoverad och stambytt 2005 och ligger i Högdalen. Det vore verkligen som guld i min ficka om det gick vägen.

Nåja, dags för en dusch, inte lukta usch ;) !

Söndag.

HANNA 060813.

Vaknade precis av att vi missat halva tvättiden, ljuvligt, skyndar sig ner och givetvis har någon annan hunnit före. Suck, nåja. Vad gör man, han ser ut att vara klar så, vi slänger in våran tvätt och Jonas åker och jobbar. Själv börjar jag först klockan tre.

Imorgon eftermiddag bär det av mot Umeå för att komma tillbaka på fredag. Sökt lite lägenheter, får veta i veckan hur det gick och datorn som varit på reparation kommer tillbaka så jag har kanske en lite större framtid på internet här framöver.

Jag hoppas vi ses när jag kommer hem.



Torsdag.

HANNA 060803.

Så var det augusti och konstigt nog var det nyss den dagen då jag satt i Djursholm och tittade på grannen som röjde snö från uppfarten, rackarns vad tiden rullar på. Jag är kär och galen och lycklig över det såklart. Lägenhet söker jag som om jag vüre galen, men, det är jag inte, bara trött på att bo trångt och som jag gör, deet gör mig galen. Så jag hoppas vekrligen för allt i livet att någonting dyker upp i min väg här inom en snar framtid.

Inatt sov vi hos Jonas pappa, eller dom var borta så vi umgicks lite med hans lillsyster Eve. Det var trevligt, lugnt och välstädat. Idag är det åter jobb klockan sex och jobbar långt in i skymningen, då butiken klockan tio stänger sina portar. Förhoppningsvis har jag nu fått arbete så jag klarar mig inför hösten och hoppas för allt i världen på en stadig ekonomi mm. Ute blåser det som en psyk och regnar och stormar, medan vädret i Umeå tycks vara det bästa på länge. Jag avundas givetvis det. Kommer evntuellt hem i slutet av månaden, vilket känns som en dröm. Jag saknar er, så några dagar tillsammans vore nice.

Min dator tycks vara på väg. Inskickad för reparation och trott eller ej så är det redan på väg tillbaka, men jag sa se det innan jag tror. Igår var jag ute och gick med Sara och träffade hennes fantastiskt söta lillasyster Wilma, saknar nu än mer mina syskonbarn där hemma. Sara och Sebbe bor nu hemma hos Sebbes föräldrar då dom är utomlands, det är perfekt avstånd och gör det väldigt mycket enklare att umgås vliket är högt uppskattat. Frammåt slutet av månaden flyttar Aina hit, det känns även det helt underbart kul. En till kompis, och henne som jag umgicks med så mycket men som fick lov att bli väldigt sällan på grund av deras flytt till Strömsbruk. När jag sedan flyttade hit flyttade hon åter igen hem till Umeå men nu har hon äntligen kommit underfund med att det är i Stockholm hon ska vara. =)

Nåja, gillar inte att behöva smyga, men nalle sover ju och jag är ganska snäll av mig, åtminstonde just nu, men den här tiden ska man faktiskt ha vaknat så nu ska jag hé på musiken!

På återséende gott folk!

RSS 2.0