Nyår!

Plötsligt, när jag nu insett bostadsbristen som råder önskar jag att jag slapp vara student men tanken att ge upp utbildningen finns inte. Lite segt att bo så lång bort nu bara. Hur som, imorgon har vi nyårsafton och det blir en riktigt syskonsamling. En saknas, men det är inte undra på såhär tre dagar efter att självaste Frida blivit mamma. Åker direkt från nyårsfirandet till syster Maria i Örsbäck innan jag vid 23,00 under nyårsdagen sätter mig på tåget i riktning mot Stockholm och Jonas.

Ska snart få besök av Lisa, vi ska bada. Imorgon ska jag göra en djupdykning i böckerna som till min besvikelse kommer behöva följa med söderut...

Gott Nytt År på er !

Söndag 28/12

...och jag har blivit moster ännu en gång, till ett fantastiskt litet knyte.

danföredopparedan

- pluggapluggapluggapluggapluggapluggapluggaplugga -

Pluggar hela dagen, svårt, jul imorgon - jätteförkyld!

Söndag.

Såhär i juletider...

Är hemma i Sävar, hjälper mamma att göra jul undertider pojkarna i huset jobbar. Vädret är, plusgrade -usch vad tråkigt. Helgen har varit lugn. Sov hos Helena och barnen från fredag när magnus var ute med kompisar. Därefter åkte vi till morfar, alla ska ju ha jul!

Somsagt fejardag idag, men tanken på jullov gör det hela lite enklare.

Torsdag.

Ja, så var vi i juletider. Idag hade vi vår sista lärarledda lektion och nu återstår bara arbetet som ska skrivas. Bara och bara, men nu kan man planera tillsammans med skrivarparen istället för att anpassa sig i helklass.

Saker och ting ordnar sig med tiden ser det ut som och visst är ju det ganska skönt. Ska eventuellt jobba i helgen och försöka tjäna ihop lite välbehövda pengar.

Saknar dig Jonas.

Tisdag 16/12

Det måste vara ett skämt allt de som händer mig. Jag vill bara säga till dig som driver med mig att genast sluta upp med dessa dumheter. Jag önskar att det vore så enkelt men det tyder allt mer på att det faktiskt inte är något skämt utan ren och skär förskräcklig verklighet. I dagsläget bor jag i Sävar, det är ett projekt att ta sig till skolan och ett projekt att ta sig hem. På sätt och vis är det skönt att vara hemma, men jag saknar alla mina saker och kläder. Imorgon är det min dag, ett år äldre och trots allt skönt att slippa vakna ensam.

För näst sista dagen det här året bär jag idag lagboken med mig till skolan, jag har mitt näst sista seminarium idag innan vi imorgon får jullov! Jullov, känn på ordet. Ska jobba lite extra är tanken, troligtvis på cateringen men annars hoppas jag på en smula lugn och ro.

Igårmorse klev jag upp 04:30 och åkte till Erika, min möjlighet att hinna få nyckeln till hennes lägenhet innan hon åkte till Thailand och då pappa började 06 var det bara se till att somna i tid under söndagskvällen. Trist att hon åkt, men skönt lär dom ha det.

Ska förbereda mig nu inför uppsatsseminariet imorgon.

Torsdag.

Ytterligare ett examinerande seminarium är över.

I eftermiddag har jag köpt julklappar, mysigt med julen.
Ikväll kommer pappa på besök undertiden mamma är på julfest :) trevligt. Misstänker att jag hämnar i Sävar inatt.

Det luktar urin på min balkong, är allt som det ska då? Suck!

Onsdag.

Seminariumet är över, grupparbetandet för den här dagen likaså. Ikväll kommer Henrik och Erika på middag, trevligt.

Det är kallt.

Tisdag.

Många krav ställs i skolan just nu, luntor med seminarieuppgifter vilket å andra sidan kan vara bra för att förstå.

Idag har jag varit heldag i skolan...
Ikväll har jag gjort en julskinka... och ätit en bra bit av den.
Pysslat och börjat sy ett lapptäcke.
Jag har haft besök av Helena.
Promenerat tur och retur till strömpilen, duktigt.

Imorgon åker Jonas till fjälls, avundsjuka råder... men nu, sängen!


Måndag.

Civilrätt och kontaktperson ikväll, ingen rast och ingen vila.

3e April lutar åt fem veckor studiebsök i indien, vågar jag det? :)

Söndag.

Söndag kväll - och jag glömde Sannas glöggkväll, usch vad dåligt gjort.

Nu sitter jag istället i Sävar och umgås med min familj. Jonas åkte hem vid fyra efter en mysig helg, pappa och mamma kom med en julgran till mig innan vi skjutsade honom till flygplatsen. I helgen har vi faktiskt hunnit en hel del. Byggde ett ruskigt fint pepparkakståg, gick på julmarknad, åt pizza och tittade på en massa film. För er som inte sett Iscariot är den ett tips!

Nästa kämp går ut på att få Johanna med på ett julbord på lördag!
...och 26 dagar tills jag beräknas bli moster igen. 


De går inte alls som jag vill.

Hemma från Frida nu, seminarium klockan 14.

Ska städa lite, välbehövligt - pryla överallt, usch vad jag otrivs då. Ska läsa på lite och röja undan nu. I helgen kommer somsagt Jonas, sen är det julmarknad på Gammlia och riksgränsen och Hemavan kommer till Iksu, way!

Nåja!


Lång, lång dag.

Varit i skolan på förmiddagen, hade ett arbete inför morgondagens seminarium att göra. Nu har sista kursen för den här terminen börjat, Juridik - pust! Det är inte mitt starkaste ämne men kan kanske bli. Fram med den positiva andan. Bäst att ge böckerna så mycket tid som möjligt nu, vill verkligen inte misslyckas nu när allt hittlills gått så bra.

Gjorde några ärenden innan Frida hämtade mig och vi åkte och löste ut min nya slalomutrustning, nu ska jag minsann lära mig, dags för backarna att öppna! Till sist blev det middag hos mamma och pappa. Nu, hemma på kvarteret igen men håller mig hos Frida, sover här inatt. 

Onsdag betyder tvkväll. Sjukhuset- Bonde söker fru- Efterlyst/oskyldigt dömd- Insider.

Rackarns tur att jag hunnit göra bort allt som har med skolan att göra!
... och i helgen kommer Jontejon :)


RSS 2.0