Torsdag.

HANNA 060928.

Målat och torkat lort hela dagen, flytten är på G samtidigt som den ger mig panik.
Jag dras mellan två världar, älskar er alla...


Måndag.

HANNA 060925.

Löön, äntligen, efterlängtad. Sucken kommer dock vid att pengarna är för "få". Hur ska jag klara mig. Nåja, det funkar säkert. Idag får jag nyckeln till min lägenhet i Högalen. Det känns spännande måste jag säga. Trots att sakerna från Umeå inte kommer till mig förrän om två veckor så känns det jättekul. Kanske får köpa lite billig färg och måla lite. Pyssla på och sätta upp gardiner o allt såntdär. Hoppas verkligen på att få trivas. Kanske en av de sista gångerna jag sitter här brevid nalle när han bokstavligen klämmer sig in i en tvåsittsoffa eller upptäcker honom på mattan i mvardagsrummet, vem vet, men troligtvis inte. Jag ska börja baka, göra matlådor o allt såntdär som ja bott lite för trångt för att känna lust till. Lätt sagt, men jag känner ett sug i mig att göra sånt, konstigt kanske, men... :)

Flickorna har kommit hem och dom verkar haft det riktigt bra. Syster Maria är höggravid och mår tyvärr inte riktigt lika bra, men bara en månad kvar nu, håll ut. Själv är jag förkyld, men det går över - så lägg ner klagandet! Nu ska jag åka och köpa skurmedel och sånt som kan va bra att ha!

12-19:15 Idag, lönedag - det säger allt, kan bli hårt att få tag på mig idag, men ring efter sju vettja!

Torsdag.

HANNA 060921.

...och livet är faktiskt ganska underbart. Idag kommer Erika hem, Sanna och Linda och jag kan äntligen ringa och prata av mig. Känns tråkigt att jag inte kune följa med på deras resa till Kreta men, det kommer. Livet är långt. Ledigheten flödar, jobbat tio dagar i sträck nu och är nog nästan värd en ledig dag samtidigt som det känns som att.... Vad är det värt att vara ledig när alla andra jobbar och pluggar. Tänkte försöka ta tag i att börja plugga Matte C på min pritid, det skulle jag verkligen behöva och nu när jag flyttar till min egen lägenhet ( jag har hittat en LÄGENHET ) , vem hade någonsin kunnat föreställa sig att det skulle hända. Men det känns underbart. En etta på 45kvm i Högdalen. Såå om någon känner för att köra ner ett lass grejer från Umeå så är ni varmt välkommna att höra av er till mig.

PRatade igår om att jag Sara och Fanny skulle åka en vända fram och tillbaka till Umeå och bo hos mamma och pappa o ta de lungt, det vore omåttligt kul och jag hoppas verkligen att et blir av. Nej nu ska jag ringa Erikas mamma och fråga när dom kommer hem. Sen ska jag ringa farmor....

Tänker på er där hemma, allihopa!

RSS 2.0