148

Sitter i sängen och läser lite bla. i barnkonventionen inför imorgon. Är helt förvirrad och förstår inte alls vad uppgiften går ut på, har läst den minst fem gånger men förstår fortfrande inte. Är jag trött eller är det någon som försöker förklara för mig att jag gett mig ut på för djupt vatten? Här brevid mig ligger en för dagen väldigt ynklig Jonas Frank och sussar med nästan 39 graders feber, men envis som han är har han tänkt jobba imorgon, helg sedan att vila upp sig.

Nu börjar det vara dags att själv lägga undan texter och datorer för att ta igen sig och kanske uppta allt detta imorgon bitti innan skolan istället, dehär leder ju tyvärr inte så långt ikväll. Varit och svettats på springbandet ikväll - det känns riktigt, riktigt bra. Mer av det!

Avslutar med att bjuda på en bild av vår till vardags väldigt avslappnade katt....

image55 image56

I skolan

Sitter i skolan, har precis slutat och väntar på att Jonas ska göra detsamma. Haft seminarium med temat etnicitet idag, nervöst men det är nu avklarat och med andra ord inte så mycket att oroa sig över om man väl har läst vad man ska. Var förbi hemma igårkväll och hälsade på pappa, det är något alldeles speciellt med att komma hem. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men förhoppningsvis någonting utöver det vanliga, man tröttnar snabbt på att göra ingenting - jag i alla fall.

På lördag blir det personalfest, ska bli superkul.

Nu ringde Jonas, han skulle precis åka från jobbet så jag ska skynda mig på nu så hinner jag en sväng förbi apoteket innan han är här. ...

Mors!

träning

Nu har jag köpt träningskort, bara för en månad den här gången för att se om jag gillar det, men jag hoppas verkligen att jag kommer igång. Kordinationen är inte på topp, men den kanske man kan träna upp?

Känns jättekul, varit och tränat med Frida ikväll.
Så, ni som har träningskort på iksu och känner för att göra mig sällskap är välkomna att höra av sigt!

Tillbaka i stan

Efter en superskön och ledig helg var vi då hemma igen. Jonas pappas nya hus invigdes och den absolut mesta tiden tillbringades i backen. Fyra dagar senare, utvilad men med möra ben packade vi idag ihop och åkte hemåt. Tråkigt att vägarna mestadels var skog och bilresan tog var väg nästa en hel dag, närmare åtta timmar.

Skola imorgon igen, handlening hela dagen - väl behövligt. Har massvis framför mig som jag fått vagt förklarat hur det ska genomföras så imorgon tänkte jag räta upp en hel del frågetecken.

Först måste jag bara dela med mig av två bilder som togs i rätt sekund, en Jonas som ser ut att ha tappat en viss balans längst vägen... 

    


... enda sättet att få åka hela vägen hem till huset är den svarta backen som är förklaringen till bilderna, bilder på mig själv var inte lönt, jag åkte på rumpan utför, men lite spänning ska man väl få - vilken tur då att det var jag som höll i kameran.



  

RSS 2.0